Med et specialiseret HR system centraliseres alle medarbejderdata, ligesom din virksomhed får en fleksibel selvbetjeningsløsning til registrering af ferie/fridage med rige muligheder for rapportering.

HR systemer

Oversigt over de bedste hostede HR systemer (Human Resource Management)

Bamboo HR
Med BambooHR får du en meget nem og fleksibel løsning til at holde styr på alle data om dine medarbejdere, som f.eks. løn, særlige ordninger, dokumenter, historik, videreuddannelse mv. Du kan også styre feriedage herfra og de ansatte har rige muligheder for selvbetjening. Endelig tilbyder systemet både standard- og tilpasset rapportering.
HRLocker
HRLocker er gratis for de allermindste virksomheder og tilbyder både tidsregistrering, upload af dokumenter, medarbejderdata, styring af ferie/fridage og rapportering.
LeaveMaster
LeaveMaster er også en de de store aktører inden for styring af ferie/fridage. Der er en enkel brugerflade, gennemskuelige oversigter, mulighed for selvbetjening samt integration til både Outlook kalender, Exchange server og Sharepoint.
OrangeHRM
OrangeHRM er den mest populære open source løsning til HR og med over 1 mio. brugere bør det være med i overvejelserne om dit næste HR system. OrangeHRM kan både hostes lokalt og i skyen og tilbyder både fraværsoversigt, selvbetjening, tidsregistrering, rekruttering, performancekrav og rapportering.
ShiftPlanning
ShiftPlanning er i virkeligheden et værktøj, som samler både tidsregistrering, vagtplaner, intern kommunikation samt udbetaling af løn. Der er integration til en række andre systemer, eksport til excel og så minder den intuitive brugerflade om Facebook.
Small Improvements
Med integration til BambooHR er Small Improvements et glimrende HR addon værktøj til MUS inkl. kompetence-, mål og resultatstyring. Den indbydende og intuitive webservice koster fra $3/md pr. bruger.
Tribehr
Tribehr er den komplette HR løsning, der er opbygget som et community med fokus på videndeling. Systemet er gearet til selvbetjening, så alle ansatte selv kan holde øje med deres opsparede feriedage, anmode digitalt om ferie og selv registrere fraværsdage.
WhosOff
WhosOff er et rigtig godt redskab til håndtering af ferie- og fridage. Dine feriedage fastsættes af den HR ansvarlige og dernæst kan du selv angive, hvornår du holder fri, ligesom du kan få et overblik over hele afdelingen eller organisationens kommende ferie- og fridage. Et godt system med fremragende selvbetjenings- og rapporteringsmuligheder.

Af: Christian Bruun Norup

IT-projektleder i DI om dagen, teknologioptimist og drivkraft bag nounou.dk om natten.

Relaterede indlæg: